Live bio ja vihreä kemia

A&B Laboratorios de Biotecnología S.A.U. perustettiin vuonna 2001 biotekniikkaan pohjautuvaksi yritykseksi. Yrityksen toiminta koostuu innovatiivisten kemiallisten ja biologisten tuotteiden tutkimuksesta, suunnittelusta ja valmistuksesta tarjoten tehokkaita ratkaisuja puhdistukseen, desinfiointiin, teollisuuden kunnossapitoon ja vedenkäsittelyyn. Yhdistämällä puhtaan tekniikan ja bioteknologian A&B.n tuotteet tarjoavat innovatiivisia, tehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka lisäävät käytön turvallisuutta ja helpottavat yritysten toimintaa tiukentuvassa ympäristölainsäädännössä.

MITÄ TARKOITTAA LIVE BIO?

MITÄ TARKOITTAA LIVE BIO?

A&B Laboratorios lisää tuotteisiinsa entsyymejä ja mikro-organismeja korvatakseen haitalliset kemikaalit, kuten liuottimet biologisilla vaihtoehdoilla. Tällainen biologinen koostumus lisää tuotteen toimintakykyä ja tehokkuutta, tehden siitä jopa tehokkaamman kuin normaaleja liuottimia sisältävät vastaavat tuotteet.

​Puhtaat teknologiat, kuten bioteknologia ja vihreä kemia, auttavat lisäämään arvoa tuotteillemme.

Bioteknologian avulla hyödynnetään eläviä organismeja ja niiden osia tai ominaisuuksia niin tuotteissa kuin tuotantoprosesseissakin. 

Vihreä kemia perustuu turvallisiin, ympäristöystävällisiin ja taloudellisesti kannattaviin teknologioihin. Näin tuotteemme täyttävät ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset koko elinkaarensa ajan.

{"one"=>"", "other"=>""}