Jatka tietoihin

Asiakastarina: Hotelli Pogostanhovi

Hotelli Pogostanhovi – ekologista matkailua

Ilomantsilainen Arja Heimonen pyörittää yksin 1970–80-luvun vaihteessa rakennettua Hotelli Pogostan Hovia.

Laajaan asiakaskuntaan kuuluu muun muassa rakennustyöporukoita ja muita työmatkalaisia sekä kotimaisia ja ulkomaisia matkailijoita ympäri maailman. Hän on käyttänyt Eko Eko Shopin ekologisia puhdistusaineita ja ilahtunut niiden tehokkuudesta ja ekologisuudesta.

”Ympäristöystävällisyys on itselleni tärkeä asia ja hotellimme muun muassa kierrättää ja lajittelee kaikki roskat. Matkailun ekologisuus on ollut paljon esillä viime aikoina ja haluan tehdä sen minkä voin. Kun teiltä soitettiin ja kerrottiin ekologisista ja tehokkaista puhdistusaineista, niin kiinnostuin niistä heti ja ensikokemus on ollut erittäin positiivinen! Vaikka puhdistustuotteita ei ole käytetty vielä kovin pitkään, niin olen jo nyt havainnut niiden olevan todella tehokkaita.”

Arja Heimonen on tyytyväinen tuotteiden mukanaan tuomaan ajansäästöön.

”Erityisen iloinen olen siitä, että tuotteilla saadaan aiempaa helpommin puhdasta eikä tarvitse juurikaan hangata. Näin säästetään aikaa ja siivous on nopeasti tehty. Työtä kyllä hotellissa riittää, joten on mukava, kun tulee nopeasti valmista ja puhdistustulos on erinomainen. Tykkään myös siitä, että Eko Eko Shopin tuotteet ovat suoraan käyttövalmiita, sillä suihkupulloihin lantraus on hankalaa ja aikaa vievää. Ei läträyksille!”

Eko Eko Shopin tuotteista Arja Heimosella on käytössään seuraavat tuotteet.

”Meillä on viisi Eko Ekon puhdistustuotetta käytössä: Entsymaattinen yleispuhdistaja, Kiillottava puhdistusaine, Ilmanpuhdistaja, Herbal lattianpesuaine sekä Anti-kalkki kylpyhuoneen puhdistusaine. Jokainen niistä toimii erinomaisesti. Lisäksi pyyhimme antistaattisella liinalla pölyt eikä muuta tarvita. Puhdas jälki tekee vaikutuksen!”