Kustannustehokkuus

Monikäyttöisyys

Monikäyttöisyys

Useimmat tuotteistamme ovat monikäyttöisiä. Tuotteemme toimivat hyvin erilaisissa olosuhteissa ja työtilanteissa.

Esimerkkinä DD 456, Entsymaattinen Puhdistusaine. Se sopii auton vanteiden puhdistukseen, raskaan teollisuuden hankaliin rasvanpoistotöihin, suurtalouskeittiön pintapuhdistukseen, auttamaan tahranpoistoa pyykinpesussa ja moneen muuhun kohteeseen. Ei siis ole ihme, että tuote on yksi suosituimmista tuotteistamme.

Yksi tuote, monta käyttökohdetta, paljon tehoa!

Vaarattomuus

Vaarattomuus

A&B tuotteissa vaaralliset kemikaalit ja liuottimet on korvattu biologisilla vaihtoehdoilla. A&B laboratorion tekemä kehitystyö Live Bio-teknologian parissa on tuonut laboratorion kehitystyöryhmälle useita innovaatiopalkintoja ja tunnustuksia. Vihreän kemian edelläkävijänä ja yli 20 vuoden kokemuksellaan mikrobiologiassa A&B on pystynyt luomaan tuotteita, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia.

Tuotteiden vaaramerkittömyys sallii tuotteiden varastoinnin, kuljetuksen ja käytön ilman erillisiä suojavarusteita. Yrityksille tämä tarkoittaa huimaa säästöä sekä aineellisissa kuluissa että henkilöstön suojakuluissa.

Sairauspoissaolojen minimoiminen

Sairauspoissaolojen minimoiminen

Koska tuotteemme ovat vaaramerkittömiä eivätkä sisällä lainkaan tai sisältävät vain rajoitetusti liuottimia, VOC% päästöjä tai muita herkistymiselle altistavia ainesosia, on henkilöstön altistuminen minimoitu.

Tämä tarkoittaa vähemmän sairauslomia ja pitkäaikaispoissaoloja. Terve henkilökunta on kaikkien etu!

{"one"=>"", "other"=>""}