Jatka tietoihin

Kaikki Blogit

 • Puhdistus vs. desinfiointi

  Puhdistus vs. desinfiointi

  Puhdistuksen ja desinfioinnin kanssa toimiminen on kuin valssia, oikeat askeleet takaavat toimivan ja turvallisen puhtauden. Kun pinnat puhdistetaan säännöllisesti ylläpitosiivouksella, haitallisilta mikrobeilta poistuu ruoka ja kasvualusta, mikä vähentää desinfioinnin tarvetta tilanteissa, joissa sitä ei tarvita.
  Lue lisää
 • Elintarviketilojen siivous - korkeat hygieniatason vaatimukset

  Elintarviketilojen siivous - korkeat hygieniatason vaatimukset

  Kalustojen, tuotantolinjojen ja -tilojen sekä tuotantokiinteistötilojen hoito voi vaatia monia eri tuotteita, jotka sopivat tietylle materiaalille. Siivouksen tehokkuus vahvistuu, kun puhdistuksen voi hoitaa muutamalla tuotteella materiaalista ja kohteesta riippumatta turvallisesti ja hygieniavaatimusten tasoisesti.
  Lue lisää
 • Puhdas työauto on käyntikorttisi

  Puhdas työauto on käyntikorttisi

  Alamme lähestyä aikaa, jolloin kura ja rapa alkaa lentävät maanteillä, ja autot näyttävät liikenteessä sen mukaisilta – likaisilta. Moni jättää auton pesemättä sen takia, että se likaantuu kuitenkin kohta uudestaan. Työauto on kuitenkin käyntikortti toiminnallesi.

  Lue lisää
 • Puhtaus on toimitilojen etu

  Puhtaus on toimitilojen etu

  Toimisto- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Puhtaat ja siistit tilat viestivät laadusta ja luotettavuudesta. Tilojen puhtaus ja hygieenisyys vaikuttavat viihtyvyyteen, sisäilman laatuun ja työturvallisuuteen. Puhdas työympäristö auttaa työntekijöitä keskittymään ja saavuttaman paremman työtehon vähentämällä tapaturmariskiä, vikatilanteita ja ennen kaikkea sairauspoissaolojen määrää.
  Lue lisää
 • Vihreän kehityksen ohjelma - mikä se on?

  Vihreän kehityksen ohjelma - mikä se on?

  Vihreän kehityksen ohjelma on politiikka-aloitteiden paketti, jonka tavoitteena on ohjata EU:ta kohti vihreää siirtymää, sen avulla EU saavuttaisi ilmasto neutraaliuden vuoteen 2050 mennessä. Ohjelma korostaa tarvetta alojen väliselle ja kokonaisvaltaiselle lähestymistavalle, jossa asiaankuuluvat edistävät ilmastoon liittyvän tavoitteen saavuttamista. Kestävä kemikaalistrategia...
  Lue lisää