Jatka tietoihin

Kaikki Blogit

  • Ikkunan ja lasipinnan pesu

    Ikkuna ja lasipintojen puhdistus

    Tämä artikkeli tarjoaa kattavan oppaan ikkunoiden ja lasipintojen pesuun. Se sisältää asiantuntija vinkkejä, tehokkaita tuotteita ja ekologisia ratkaisuja. Lue ja opi saavuttamaan täydellinen kiilto ikkunoille!
    Lue lisää
  • Ratkaisut teollisuuden puhtaanapitoon

    Ratkaisut teollisuuden puhtaanapitoon

    Teollisuudessa on lukemattomia määriä erilaisia pesukohteita ja likatyyppejä. Meiltä löytyvät ratkaisut teollisuudessa esiintyviin prosessien pesuihin ja puhdistuksiin. Oikeat tuotteet viimeistelevät laadun ja puhtauden, korroosioriski pienenee ja käyttöikä pitenee.
    Lue lisää
  • Vihreiden siivouspalvelujen nousu

    Vihreiden siivouspalvelujen nousu

    Viime vuosien aikana on ollut kasvavaa huolta perinteisten puhdistusaineiden ja käytäntöjen vaikutuksista ympäristöön ja ihmisen terveyteen. Tämän seurauksena ympäristöystävällisten ja kestävien puhdistusratkaisujen kysyntä on kasvanut. Vihreät siivouspalvelut ovat nousseet elinkelpoisiksi ja vastuulliseksi vaihtoehdoksi, tarjoamalla useita etuja, jotka ulottuvat puhtauden ulkopuolelle.
    Lue lisää
  • Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

    Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

    Uuden vuoden jälkeen kuntosaleilla sekä erilaisissa sisäpuistoissa nähdään usein iso kasvu asiakasmäärissä. Moni tekee uudenvuoden lupauksen liikunnan aloittamisesta tai sen lisäämisestä. Puhtauden kannalta kriittisten pisteiden eli kosketuspintojen kartoittaminen kuntosalien sekä sisäpuistojen siivousohjelmaan on asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden kannalta erityisen tärkeää.
    Lue lisää
  • Tee lattioiden puhdistuksesta turvallista ja heppoa

    Tee lattioiden puhdistuksesta turvallista ja heppoa

    Lattianmateriaali määrää yleisesti sen mitä puhdistusainetta voidaan käyttää. Haasteena onkin yleensä se, että ei tiedetä mikä lattiamateriaali on kyseessä ja siksi oikeiden aineiden ja puhdistusmenetelmien valinta voi olla hankalaa. Mikä siis olisi parempaa kuin aine, jota voi käyttää kaikille lattiapinnoille riippumatta sen materiaalista.
    Lue lisää