Jatka tietoihin
Asiakaskokemuksena: Entsymaattinen yleispuhdistaja

Asiakaskokemuksena: Entsymaattinen yleispuhdistaja

Asiakkaamme on käyttänyt DD 456 Entsymaattista yleispuhdistajaa eri tilanteisiin siivouksessaan. Hänen lähettämänsä kuvat kertovat siitä, kuinka puhtaus voidaan saavuttaa tuotteilla, joissa on käytetty hyväkseen biologiaa.

Biologisen tuotteen tehokkuus perustuu sen sisältämiin luontaisiin entsyymeihin ja mikro-organismeihin, jotka tunnistavat lian ja sen rakenneosat erilaisilta pinnoilta. Entsyymit ja mikro-organismit irrottavat ja hajottavat orgaanista likaa ja rasvaa, vaikuttamatta puhdistettavaan pintamateriaaliin. Entsymaattinen yleispuhdistaja on erittäin riittoisa, vaaramerkitön ja kemikaalivapaa tuote on sopivaa myös työskentelyyn elintarvikkeiden läheisyydessä.

 

Lipputangot ovat sään sekä ilmansaasteiden armoilla, joten sen ulkonäkö voi muuttua puhtaan valkoisesta harmaa vihertäväksi. Siinä voi esiintyä vihertävää kasvustoa joka voi lopulta vaikuttaa myös maalipintaan. Asiakkaamme käytti lipputankonsa puhdistamiseen Entsymaattista yleispuhdistajaa muutaman suihkauksen, antoi vaikuttaa hetken ja pyyhki kostealla liinalla. Lika irtosi helposti.

 

Pinttynyt rasvalika voi olla vaikea puhdistaa, erityisesti vaaleista pinnoista. Asiakkaan valkoisen oven reunaan oli pinttynyt rasvaisista käsistä likaa, jota oli syntynyt erityisesti pihagrillauksesta. Oven puhdistusta oli yritetty tehdä mm. tavallisella puhdistusaineella, mutta jäljet olivat vain levinneet ja tarttuneet tiukemmin kiinni. Rasvaa tehokkaasti irrottavan Entsymaattisen yleispuhdistajan avulla ovesta tuli taas puhdas ja valkoinen.

 

Liesituulettimen yläpuolella oleva maustehylly on usein kovilla ja kärsii pinttyneestä rasvasta ja pölystä. Jämähtänyt pölyinen rasvalika on todella vaivanloista saada puhdistettua, kuitenkin Entsymaattisen puhdistajan avulla lika irtosi asiakkaan mukaan ihan hetkessä.

Biologiset ainesosat tekevät puhdistuksesta turvallista ja tehokasta. Tuotteessa olevat mikro-organismit on valittu juuri niiden toiminnan vuoksi tuotteeseen hajottamaan likaa. Entsyymit nopeuttavat lian hajoamista ja tekee puhdistuksesta nopeaa ja tehokasta.

Miksi valita entsymaattinen tuote? Entsyymit lisäävät puhdistusaineen toimintakykyä. Lisäämällä puhdistusaineisiin entsyymejä korvaamaan kemikaalit saadaan aikaan biologinen koostumus, joka hajottaa ainoastaan likaa eikä puhdistettavaa pintaa. Niiden myötä puhdistusaineemme ovat jopa tehokkaampia kuin perinteiset kemikaaleja sisältävät vaihtoehdot.

Tuotetta löytyy 10L kanistereissa sekä 750 ml pulloissa, yhdessä laatikossa 750 ml tuotetta on 8 kpl pulloja.

Edellinen Ratkaisut teollisuuden puhtaanapitoon
Seuraava Vihreiden siivouspalvelujen nousu