Jatka tietoihin

Kaikki Blogit

 • Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

  Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

  Uuden vuoden jälkeen kuntosaleilla sekä erilaisissa sisäpuistoissa nähdään usein iso kasvu asiakasmäärissä. Moni tekee uudenvuoden lupauksen liikunnan aloittamisesta tai sen lisäämisestä. Puhtauden kannalta kriittisten pisteiden eli kosketuspintojen kartoittaminen kuntosalien sekä sisäpuistojen siivousohjelmaan on asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden kannalta erityisen tärkeää.
  Lue lisää
 • Vihreän kehityksen ohjelma - mikä se on?

  Vihreän kehityksen ohjelma - mikä se on?

  Vihreän kehityksen ohjelma on politiikka-aloitteiden paketti, jonka tavoitteena on ohjata EU:ta kohti vihreää siirtymää, sen avulla EU saavuttaisi ilmasto neutraaliuden vuoteen 2050 mennessä. Ohjelma korostaa tarvetta alojen väliselle ja kokonaisvaltaiselle lähestymistavalle, jossa asiaankuuluvat edistävät ilmastoon liittyvän tavoitteen saavuttamista. Kestävä kemikaalistrategia...
  Lue lisää
 • Kestävä ja ekologinen toiminta osana brändiarvoa

  Kestävä ja ekologinen toiminta osana brändiarvoa

  Yritysten osuus ilmaston saastuttamisesta on huomattavan suuri. Ilmastonmuutos, ilmastoahdistus ja kasvihuonepäästöt ovat tuttuja termejä, joihin törmäämme välttämättä nykypäivän elämässä. Suosioon nousseet vihreät arvot ja kestävä kulutus muuttaa yritysten toimintatapoja ja myyntiä.
  Lue lisää