Jatka tietoihin
Kustannustehokas puhdistus: Halpa hinta ei säästä rahaa pitkällä aikavälillä

Kustannustehokas puhdistus: Halpa hinta ei säästä rahaa pitkällä aikavälillä

Yleinen käsitys on, että kestävät tuotteet maksavat enemmän. Vaikka se on totta, että ennakkokustannukset ovat korkeammat, on kestävien puhdistusaineiden käyttö pitkällä aikavälillä paljon halvempaa.

Monet yritykset haluavat pitää kustannukset mahdollisimman alhaisena, erityisesti tämä tulee ilmi puhdistusaineiden hankinnassa. Mitä halvempi sitä useammin se tulee valituksi, halpa hinta ei kuitenkaan tee tuottetta pitkällä aikavälillä halvemmaksi.

On monia syitä, miksi kestävät tuotteet ovat tai voivat olla kalliimpia. Tuotantoprosesseissa käytetään laadukkaita, kalliimpia raaka-aineita, korkeammat valmistuskustannukset johtuen monimutkaisemmista prosesseista, vihreiden käytäntöjen noudattamisesta sekä kysynnän vähyydestä.

Tuotteen kustannustehokkuus

Olet töissä tarvinnut tiettyä puhdistusainetta ja oletkin kääntynyt googlen puoleen sekä tehnyt hintavertailua, mutta teitkö tehokkuus vertailua samalla? Kiinnititkö huomiota tuotteen kyljessä oleviin vaaramerkintöihin?

Perinteisten puhdistusainetuotteiden mukana tulee piilokuluja. Alhainen tuotehinta ei sisällä muun muassa suojavarustuksia, oikeanlaisia säilytystiloja, työntekijöiden sairauspoissaoloja, jotka ovat luokiteltu puhdistusaineiden piilokuluiksi. Tuotteitamme ei tarvitse erityisemmin varastoida muuten kuin varmistaa, että tuote on huoneenlämpöisessä tilassa, et siis tarvitse erityisiä lukollisia kaappeja tuotteiden säilyttämiseen.

Tuotteittemme, A&B Live Bio tuotesarjan, hinta koostuu monesta eri osasta. Ekosuunniteltu tuote vie aikaa, mutta takaa tuotteen tehokkuuden ja turvallisuuden koko sen elämänkaaren ajalta. Tuote jonka suunnitteluun on käytetty aikaa, takaa tuotteen toimivuuden.

Raaka-aineiden hankinta, suunnittelu ja toteutus. A&B on sitoutunut sijoittamaan bioteknologiaan, tämä on mahdollistanut hajoamis- ja lisääntymiskykyisten mikro-organismien paikantamisen luonnosta ja niiden muuntamisen raaka-aineiksi. Näillä mikro-organismeilla korvataan perinteisissä tuotteissa pääosin esiintyneet vaaralliset kemialliset ainesosat, tähän kuluu aikaa sekä kuluja. 

Samalla tuotteiden tulee läpäistä tiukat standardit ja kriteerit saadakseen ympäristö sertifikaatit sekä ylläpitää sertifikaattien vaatimat kriteerit ja standardit. Perinteisillä tuotteilla ei juurikaan ole standardeja joita niiden tulisi läpäistä, kunhan purkin kyljestä löytyvät vaaramerkinnät sekä tuoteselosteet. 

Analysointi ja tuotteiden jatkuva kehittäminen. Myymiämme tuotteita valmistama yritys, A&B Innovative Solutions, varmistaa tuotteiden tehokkuuden analysoimalla asiakkaille tarjotut ratkaisut ja kohdistaa heille erityisiä tehokkuus- ja laatutarkastuksia varmistaakseen tuotteiden vaatimustenmukaisuuden. Perinteiset tuotteet ovat usein massavalmistettuja ja siksi niiden koostumusta muutetaan harvoin, jos ollenkaan. A&B Live Bio tuotteita kehitetään jatkuvasti paremmiksi ja tehokkaimmiksi, mikä vaatii aikaa ja rahaa, jotta tuotteet vastaisivat vaatimuksia.

Miksi tuotteen hinta on niin korkea?

Tuotteiden paikka markkinoilla on vielä pieni koska niillä ei ole vielä suurta kysyntää. Tämä tarkoittaa, että tuotteilla on alhaisemmat tuotantoluvut, eivätkä ne ole rakentaneet vielä mittakaavaetuja. 

Pienemmät tuotantoluvut tarkoittavat hitaampaa kiertoaikaa varastolle, joka yleensä säilytetään, kunnes varasto on melkein tyhjä. Ympäristöystävällisten tuotteiden valmistajat eivät ole massatuottajia. Teemme uuden tilauksen aina kun varastomme alkaa olla tyhjä, mikä käynnistää tuotannon tilaamallemme määrälle A&B Laboratoriolla.

Kuinka tuotteemme säästävät rahaa pitkällä aikavälillä

Hankitko yrityksellesi työntekijöidesi käyttöön massavalmistettuja tuotteita, jotka ovat terveydelle vaarallisia ja sisältävät piilokustannuksia. Vai hankitko ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka ovat minimoineet tai poistaneet kokonaan terveys riskit, eivätkä sisällä piilokustannuksia ja kehittävät jatkuvasti tuotteidensa toimintaa. 

Mikro-organismit ja entsyymit tekevät tuotteiden käytöstä helppoa ja aikaa säästävää. Et tarvitse erillisiä suojavarustuksia tuotteiden käytössä, joiden hankintaan kuluu rahaa sekä niiden käyttöön kuluu aikaa.

Kaiken lisäksi vaarallisia kemikaaleja sisältävistä pesuaineista voi joutua tekemään vaarallisenkin tuhteja liuoksia, jotta teho olisi kaivattua. Tämä altistaa käyttäjän suuremmille kemikaali annostuksille kuin olisi tarvetta ja voi lisätä työntekijöiden sairauspoissaolojen määrää. A&B Live Bio tuotesarja on tehokas, joten et tarvitse tuotetta paljoa, tuote kestää pitempään käytössä ja sitä on turvallista käyttää. Vältyt myös ylimääräiseltä mekaaniselta hankaamiselta, mikä voi vaurioittaa puhdistettavaa pintamateriaalia. 

Oletko hankkinut eri puhdistusaineita eri tilanteisiin ja ongelmiin. Kustannustehokkaat tuotteemme toimivat yhden aineen tekniikalla. Voit putsata auton sisustan ja ulkokuoren sekä keittiön samalla puhdistusaineella. Kustannustehokasta, eikös?

Pakkauksen hävittäminen on turha kustannus. Monien perinteisten puhdistusaineiden pakkaukset eivät sovellu kierrätettäväksi pakkaukseen jäävien kemikaali jäämien takia. Toisin on A&B Live Bio tuotesarjan laita, tuotteista ei jää jälkeen haitallisia kemikaaleja, jotka vaikuttaisivat kierrätykseen, se on jo otettu huomioon tuotteen suunnitteluvaiheessa. 

Edellinen Puhtauden tulevaisuus: Kuinka siivousala muuttuu vuonna 2024
Seuraava Happopuhdistusaineiden ei tarvitse olla vaaratekijöitä työympäristössä