
Hyvä hygienia on osa huippuravintolan laatua
Keittiöissä ei useinkaan tarvita desinfiointia, mutta moni tekee sen varmuuden vuoksi. Päivittäinen oikeanlainen puhdistaminen takaa puhtauden ilman desinfiointiakin.
Lue lisää
Yleinen käsitys on, että kestävät tuotteet maksavat enemmän. Vaikka se on totta, että ennakkokustannukset ovat korkeammat, on kestävien puhdistusaineiden käyttö pitkällä aikavälillä paljon halvempaa. Monet yritykset haluavat pitää kustannukset mahdollisimman alhaisena, erityisesti tämä tulee ilmi puhdistusaineiden hankinnassa. Mitä halvempi sitä...
Mitä pidempään on tekemisissä aineiden kanssa, syntyy rutiini ja rutiinien myötä alkaa hieman menettää sitä omaa suojeluvaistoaan aineiden suhteen. On myös tilanteita, joissa työntekijä tai jopa työnantaja ei ole tietoinen aineiden vaikutuksista tai tiedetään vain se, että happo on syövyttävä...