Jatka tietoihin
Puhtaus on toimitilojen etu

Puhtaus on toimitilojen etu

Meillä on kaikilla toive, että tilat, joissa vierailemme ja työskentelemme, ovat puhtaita ja turvallisia. Asiakkaat ovat aiempaa enemmän kiinnostuneita tilojen siisteydestä sekä siitä mitä puhdistusaineita käytetään puhdistukseen. Olemme myös huomanneet korona epidemian jälkeen, että tahraton ei välttämättä ole riittävän puhdas ja hygieeninen. 

Toimisto- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Puhtaat ja siistit tilat viestivät laadusta ja luotettavuudesta. Tilojen puhtaus ja hygieenisyys vaikuttavat muun muassa viihtyvyyteen, sisäilman laatuun ja työturvallisuuteen.  

Erotu työnantajana joukosta 

Puhtaat ja viihtyisät työskentelytilat vähentävät stressiä, auttavat parantamaan keskittymiskykyä sekä lisäämään tuottavuutta. Puhtaat tilat ovat myös työturvallisia, vähemmän ongelmia ja tapaturmia sekä vähennät tulipaloriskiä. Mitä enemmän pidät huolta työntekijöistäsi, sitä enemmän parannat työnantajamielikuvaasi: pidät työntekijät pitkään palveluksessasi ja maineesi vahvistuu tiloissasi vierailevien ihmisten silmissä.  

Paranna tuottavuutta 

Puhdas työympäristö auttaa työntekijöitä keskittymään ja saavuttaman paremman työtehon vähentämällä tapaturmariskiä, vikatilanteita ja ennen kaikkea sairauspoissaolojen määrää. Puhtaat tilat vähentävät likaisuuden aiheuttamaa ahdistusta sekä stressiä. Yllättävän mini miettii työpaikan pölyisyyttä ja likaisuutta työpäivän aikana, vaikuttaen keskittymiseen sekä työntekoon.  

Puhdas ja turvallinen tila pitää ihmiset terveinä ja tyytyväisiä. Oli kyse sitten työtiloista tai toimiston vastaanotosta, puhtaat tilat lisäävät myös vierailijoiden viihtyvyyttä, puhdas tila saa heidän olonsa tuntemaan tervetulleiksi ja vahvistaa yrityksen mainetta.  

Hoida puhdistus turvallisesti 

Työympäristön puhdistuksessa on tärkeää käyttää puhdistusaineita, jotka eivät ole tuoksultaan liian ylivoimaisia liian ylivoimaisia, sekä mahdollisimman turvallisia. Monet puhdistusaineet jättävät jälkeensä kemikaalijäämiä, jotka eivät ole terveyden kannalta turvallisia, siksi onkin tärkeää valita oikeanlaiset puhdistusaineet. Erityisesti kosketuspintojen puhdistamiseen. 

Mikäli tilojen ylläpitosiivouksesta huolehtii muu kuin puhtauteen perehtynyt ammattilainen, on hyvä valita mahdollisimman turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita puhdistukseen.  

Jos olet tilannut puhdistuksen ulkopuoliselta toimijalta tai jos olet ulkopuolinen toimija, kiinnitä huomiota puhdistusaineiden turvallisuuteen, toimivuuteen sekä ekologisuuteen, jotka vahvistavat toimintaasi ja kertovat toimintasi nykyaikaisuudesta ja kyvystäsi huomioida turvallisuus sekä työympäristössä työskentelevät.   

Muista, että yrityksesi toimi- ja työtilojen puhtaus- ja siisteystaso kertoo myös yhtiökumppaneillesi, liikekumppaneillesi ja asiakkaillesi ammattitaidostasi, ammattimaisuudestasi ja uskottavuudestasi. Toimitilojen puhtaustaso on merkittävä osa yrityksen imagoa. Puhdas työympäristö pitää työntekijät tyytyväisenä ja kertoo heille, että välität työntekijänä heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan. 

Edellinen Puhdas työauto on käyntikorttisi
Seuraava Vihreän kehityksen ohjelma - mikä se on?