Jatka tietoihin

Usein kysytyt kysymykset

MISSÄ PUHDISTUSAINEET VALMISTETAAN?

Toimittajamme A&B laboratorioiden tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat Pohjois-Espanjassa Baskimaalla Vitorian kaupungissa. Raaka-aineet, kuten entsyymit ja mikrobit, valmistetaan omalla tehtaalla. Myös muut raaka-aineet tuotetaan tai hankitaan lähialueilta ekosuunnitellusti.

 

MITEN TUOTTEEMME EROAVAT PERINTEISISTÄ LIUOTINPOHJAISISTA PUHDISTUSAINEISTA?

Liuottimet ja haitalliset kemikaalit ovat poistettu puhdistusaineistamme tai niiden määrää on merkittävästi vähennetty. Sen sijaan tuotteissamme käytetään biologisia elementtejä orgaanisen aineen hajottamiseksi. Tuotteidemme biologinen koostumus sisältää entsyymejä ja mikro-organismeja, jotka lisäävät puhdistusaineiden tehokkuutta sekä vaikutusta.

 

MITÄ TARKOITTAA ECODESIGN?

Ecodesign tarkoittaa ekosuunnittelua. Ekosuunnitteludirektiivillä edistetään kestävää kehitystä, ympäristön suojelun tasoa ja energiahuoltovarmuutta. Valmistaja on vastuussa siitä, että tuote on ekosuunnitteludirektiivin vaatimusten mukainen. Ekosuunnitteludirektiivi tunnetaan myös nimillä EuP- ja ErP-direktiivi.

A&B:n tuotteet ovat ekosuunnittelu-sertifioituja, sillä niiden ympäristövaikutukset ovat minimoitu koko niiden elinkaaren ajalta. Esimerkiksi tehtaan käyttämä aurinkoenergia ja painovoiman hyödyntäminen tuotantoprosesseissa ovat muutamia asioita joilla A&B vähentää ympäristökuormitusta valmistuksessa ja edistää kestävää kehitystä.

Lue lisää

 

OVATKO PUHDISTUSAINEET TARPEEKSI TEHOKKAITA AMMATTIKÄYTTÖÖN ?

A&B:n puhdistusaineet ovat kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. Monet niistä ovat suunniteltu yhteistyössä elintarvike- ja teollisuustuotantolaitosten kanssa. Esimerkiksi DD 4126 Ecosolvent Zero kehitettiin yhdessä kuuluisan urheiluautovalmistajan kanssa asetonipohjaisen puhdistusaineen korvaajaksi.

Tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden ansiosta tuotteilla on helppoa ja käytännöllistä korvata liuotinpohjaiset aineet. Ammattikäytössä etuihin lukeutuu tehokkuus ja turvallisuus. A&B:n tuotteet eivät aiheuta tyypillisiä puhdistusaineisiin liitettyjä ammattitauteja.

 

MITEN TILAAN JA TARVITSEEKO MINUN TEHDÄ SOPIMUS?

Kaupankäynti kanssamme on mutkatonta ja helppoa. Emme sido asiakkaitamme sopimuksilla. Voitte aina tilata puhdistusaineita tarpeidenne mukaisesti.

Ensimmäisen tilauksen yhteydessä tai yhteydenottopyynnöllä saatte henkilökohtaisen asiakasvastaavan. Hän huolehtii yrityksenne tarpeista ja pitää teidät ajan tasalla uusista puhdistusratkaisuista alaanne liittyen.

Toimitamme puhdistusaineet toimipisteellenne tai voitte noutaa ne Tampereen myymälästämme. Tervetuloa myös tutustumaan puhdistusaineisiin paikan päälle!

Pyrimme pitämään verkkokaupassamme olevaa A&B:n valikoimaa aina varastossamme. Erikoistapauksessa voimme joutua tilaamaan tuotetta A&B:ltä, jolloin toimitusaika on 3–4 viikkoa. Normaalisti tuotteet ovat kuitenkin heti noudettavissa tai lähetettävissä.