Usein kysytyt kysymykset

MISSÄ A&B TUOTTEET ON VALMISTETTU?

MISSÄ A&B TUOTTEET ON VALMISTETTU?

Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pohjois Espanjassa Baskimaalla Vitorian kaupungissa. Raaka-aineet kuten entsyymit ja mikrobit valmistetaan omalla tehtaalla. Myös muut raaka-aineet tuotetaan tai hankitaan lähialueilta ekodesign konseptin mukaisesti.

MITEN TUOTTEET EROAVAT PERINTEISISTÄ LIUOTINPOHJAISISTA PUHDISTUSAINESTA?

MITEN TUOTTEET EROAVAT PERINTEISISTÄ LIUOTINPOHJAISISTA PUHDISTUSAINESTA?

A&B:n tuotteissa liuottimet ja kemikaalit on poistettu tai niiden määrää on merkittävästi vähennetty korvaamalla ne biologisilla elementeillä orgaanisen aineen hajottamiseksi.

Tuotteiden biologinen koostumus sisältää entsyymeitä ja mikro-organismeja jotka lisäävät puhdistusaineiden tehokkuutta ja vaikutusta.

Mitä tarkoittaa ecodesign ja kuinka A&B:n tuotteet on ecodesign (ekosuunniteltu) sertifioitu?

Mitä tarkoittaa ecodesign ja kuinka A&B:n tuotteet on ecodesign (ekosuunniteltu) sertifioitu?

Direktiivillä edistetään kestävää kehitystä, ympäristön suojelun tasoa ja energiahuoltovarmuutta. Valmistaja on vastuussa siitä, että tuote on ekosuunnitteludirektiivin vaatimusten mukainen. Ekosuunnitteludirektiivi tunnetaan myös nimillä EuP-, ErP- ja Ecodesign-direktiivi.

A&B:n tuotteiden koko elinkaari on huomioitu jo suunnitteluprosessissa. Esimerkiksi tehtaan käyttämä aurinkoenergia ja painovoiman hyödyntäminen tuotantoprosesseissa ovat muutamia asioita joilla A&B vähentää ympäristökuorimitusta ja edistää kestävää kehitystä.

Lue lisää
Ovatko tuotteet tarpeeksi tehokkaita ammattikäyttöön ?

Ovatko tuotteet tarpeeksi tehokkaita ammattikäyttöön ?

A&B:n tuotteet on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. Monet tuotteista on kehitetty yhteistyössä isojen elintarvike- ja teollisuuden tuotantolaitosten kanssa. Tälläisiä tuotteita ovat mm. Elintarviketeollisuuden yleispuhdistusaine ja Ecosolvent Zero, joka kehitettiin yhdessä kuuluisan urheiluautovalmistajan kanssa asetonipohjaisen puhdistusaineen korvaajaksi!

Tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden ansiosta tuotteilla on helppoa ja käytännöllistä korvata liuotinpohjaiset aineet. Asiakkaitamme on siivousyrityksistä elintaviketeollisuuteen ja autokorjaamoista isoihin hotelleihin!

Ammattikäytössä tehokkuutensa lisäksi A&B:n tuotteiden etuna on etteivät ne aiheuta tyypillisiä puhdistusaineisiin liitettyjä ammattitauteja.

Miten tilaan ja tarvitseeko minun tehdä sopimus?

Miten tilaan ja tarvitseeko minun tehdä sopimus?

Kaupankäynti kanssamme on mutkatonta ja helppoa, emme nimittäin usko siihen että asiakas tarvitsee sitoa rankkaehtoisin sopimuskahlein vaan että kukin asiakas voi tilata mitä haluaa tai kulloinkin tarvitsee!

Kun teet ensimmäisen tilauksen kauttamme saat automaattisesti itsellesi henkilökohtaisen asiakasvastaavan jonka tehtävänä on huolehtia yrityksesi tarpeista, kertoa uusista juuri teidän alaanne koskettavista tuotteista sekä ajankohtaisista kampanjoista.

Tampereen toimipisteemme yhteydessä sijaitsevasta kaupasta voitte käydä noutamassa tuotteet joko ennakkoon tilaamalla tai paikanpäällä ostoksia suorittamalla. Toki näin pandemian ollessa riesana suosittelemme hyödyntämään etukäteistilauksen suoman mahdollisuuden.

Noin 99% tuotteistamme on suoraan noudettavissa tai lähettävissä, mutta tiettyjen erikoistuotteiden kohdalla saattaa tulla vastaan tilanne että joudumme täydentämään varastoa tehtaalta jolloin toimitusaika venyy 3-4 viikkoon.

{"one"=>"", "other"=>""}