Jatka tietoihin

Kaikki Blogit

 • Vihreiden siivouspalvelujen nousu

  Vihreiden siivouspalvelujen nousu

  Viime vuosien aikana on ollut kasvavaa huolta perinteisten puhdistusaineiden ja käytäntöjen vaikutuksista ympäristöön ja ihmisen terveyteen. Tämän seurauksena ympäristöystävällisten ja kestävien puhdistusratkaisujen kysyntä on kasvanut. Vihreät siivouspalvelut ovat nousseet elinkelpoisiksi ja vastuulliseksi vaihtoehdoksi, tarjoamalla useita etuja, jotka ulottuvat puhtauden ulkopuolelle.
  Lue lisää
 • Tee lattioiden puhdistuksesta turvallista ja heppoa

  Tee lattioiden puhdistuksesta turvallista ja heppoa

  Lattianmateriaali määrää yleisesti sen mitä puhdistusainetta voidaan käyttää. Haasteena onkin yleensä se, että ei tiedetä mikä lattiamateriaali on kyseessä ja siksi oikeiden aineiden ja puhdistusmenetelmien valinta voi olla hankalaa. Mikä siis olisi parempaa kuin aine, jota voi käyttää kaikille lattiapinnoille riippumatta sen materiaalista.
  Lue lisää
 • Puhdas työauto on käyntikorttisi

  Puhdas työauto on käyntikorttisi

  Alamme lähestyä aikaa, jolloin kura ja rapa alkaa lentävät maanteillä, ja autot näyttävät liikenteessä sen mukaisilta – likaisilta. Moni jättää auton pesemättä sen takia, että se likaantuu kuitenkin kohta uudestaan. Työauto on kuitenkin käyntikortti toiminnallesi.

  Lue lisää
 • Puhtaus on toimitilojen etu

  Puhtaus on toimitilojen etu

  Toimisto- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Puhtaat ja siistit tilat viestivät laadusta ja luotettavuudesta. Tilojen puhtaus ja hygieenisyys vaikuttavat viihtyvyyteen, sisäilman laatuun ja työturvallisuuteen. Puhdas työympäristö auttaa työntekijöitä keskittymään ja saavuttaman paremman työtehon vähentämällä tapaturmariskiä, vikatilanteita ja ennen kaikkea sairauspoissaolojen määrää.
  Lue lisää
 • Kestävä ja ekologinen toiminta osana brändiarvoa

  Kestävä ja ekologinen toiminta osana brändiarvoa

  Yritysten osuus ilmaston saastuttamisesta on huomattavan suuri. Ilmastonmuutos, ilmastoahdistus ja kasvihuonepäästöt ovat tuttuja termejä, joihin törmäämme välttämättä nykypäivän elämässä. Suosioon nousseet vihreät arvot ja kestävä kulutus muuttaa yritysten toimintatapoja ja myyntiä.
  Lue lisää