Jatka tietoihin

Kaikki Blogit

  • Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

    Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

    Uuden vuoden jälkeen kuntosaleilla sekä erilaisissa sisäpuistoissa nähdään usein iso kasvu asiakasmäärissä. Moni tekee uudenvuoden lupauksen liikunnan aloittamisesta tai sen lisäämisestä. Puhtauden kannalta kriittisten pisteiden eli kosketuspintojen kartoittaminen kuntosalien sekä sisäpuistojen siivousohjelmaan on asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden kannalta erityisen tärkeää.
    Lue lisää
  • Puhdistus vs. desinfiointi

    Puhdistus vs. desinfiointi

    Puhdistuksen ja desinfioinnin kanssa toimiminen on kuin valssia, oikeat askeleet takaavat toimivan ja turvallisen puhtauden. Kun pinnat puhdistetaan säännöllisesti ylläpitosiivouksella, haitallisilta mikrobeilta poistuu ruoka ja kasvualusta, mikä vähentää desinfioinnin tarvetta tilanteissa, joissa sitä ei tarvita.
    Lue lisää
  • Puhtaus on toimitilojen etu

    Puhtaus on toimitilojen etu

    Toimisto- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Puhtaat ja siistit tilat viestivät laadusta ja luotettavuudesta. Tilojen puhtaus ja hygieenisyys vaikuttavat viihtyvyyteen, sisäilman laatuun ja työturvallisuuteen. Puhdas työympäristö auttaa työntekijöitä keskittymään ja saavuttaman paremman työtehon vähentämällä tapaturmariskiä, vikatilanteita ja ennen kaikkea sairauspoissaolojen määrää.
    Lue lisää