Jatka tietoihin
Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

Uuden vuoden lupaukset ruuhkauttavat kuntosaleja ja sisäpuistoja

Uuden vuoden jälkeen kuntosaleilla sekä erilaisissa sisäpuistoissa nähdään usein iso kasvu asiakasmäärissä. Moni tekee uudenvuoden lupauksen liikunnan aloittamisesta tai sen lisäämisestä.

Sääolosuhteet myös muuttuvat vuodenvaihteen jälkeen monesti sellaiseksi, että aktiiviliikuntaa suoritetaan enimmäkseen sisätiloissa. Siksi tilat voivat olla varsin kovalla käytöllä ja päivän aikana voi olla jopa satoja kävijöitä. Siksi pintojen puhtaudesta onkin huolehdittava tilojen koko aukioloajan.

Puhtauden kannalta kriittisten pisteiden eli kosketuspintojen kartoittaminen kuntosalien sekä sisäpuistojen siivousohjelmaan on asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden kannalta erityisen tärkeää. Kuntosalilaitteiden ja sisäpuistojen laitteiden kosketuspintojen puhdistaminen säännöllisesti oikeilla siivousmenetelmillä ja laadukkailla puhdistusaineilla. Jotka ovat turvallisia, eivät jätä jälkeensä kemikaalijäämiä eivätkä tahmeaa pintaa ja auttavat pitämään pinnat puhtaina vahingoittamatta puhdistettavia pintoja.

Saniteettitilojen säännöllinen ja riittävän usein suoritettava puhtaanapito on myös terveysturvallisuuden kannalta erittäin tärkeää huomioida. Käsienpesualtaiden, kosketuspintojen, wc-altaiden, suihkutilojen ja lattioiden pesu ja pyyhintä on välttämätöntä, jotta voidaan estää mikrobien leviäminen muihin tiloihin. Kävijämäärällä on vaikutusta päivän siivoustiheyteen.

Säännöllisillä pintapuhtausnäytteillä varmistetaan pintojen puhtaustasoa. Siivouksen jälkeen tehtävä näyte kertoo, onko käytössä oleva siivousmenetelmä riittävä. Säännöllinen pintapuhtausnäytteen ottaminen myös siivouskoneista ja siivousvälineistä varmistaa sen, että välineet ja koneet ovat puhtaat. Tarvittaessa pintoja voidaan puhdistaa myös höyryllä tai desinfioivalla puhdistusaineella. Desinfiointiaineita tulisi käyttää kuitenkin vain tarvittaessa.

Tuotteemme puhdistavat orgaanista ainesta ja rasvaa ja sopivat siksi loistavasti tiloihin, joissa hikoillaan ja ihorasva on kosketuksissa moniin pintoihin. 

Laadukkaat ja turvalliset puhdistusaineet kuntosalien ja sisäpuistojen siivoukseen löydät valikoimastamme. Muun muassa Entsymaattinen yleispuhdistajamme (DD 456) poistaa tehokkaasti orgaanisen rasvan sekä vaikeankin lian. Tuote sopii kaikille pintamateriaaleille ja on siksi loistava tuote tiloihin, joissa on paljon eri puhdistettavia pintoja ja materiaaleja.
Edellinen Vihreiden siivouspalvelujen nousu
Seuraava Tee lattioiden puhdistuksesta turvallista ja heppoa