Jatka tietoihin
Ratkaisut teollisuuden puhtaanapitoon

Ratkaisut teollisuuden puhtaanapitoon

Teollisuudessa on lukemattomia määriä erilaisia pesukohteita ja likatyyppejä. Meiltä löytyvät ratkaisut teollisuudessa esiintyviin prosessien pesuihin ja puhdistuksiin. Oikeat tuotteet viimeistelevät laadun ja puhtauden, korroosioriski pienenee ja käyttöikä pitenee. Löydät korkealaatuiset ja tehokkaat pesuaineet öljy- ja rasvalian poistoon, sekä ruosteen ja mekaanisten jälkien poistoon.

Teollisuudessa prosessien tehokkuus, työntekijöiden sekä tilojen turvallisuus ja ympäristön kunnioittaminen ovat keskeisiä tekijöitä.

Voidakseen vastata tehokkaasti näihin tarpeisiin toimittajamme A&B tekee yhteistyötä lukuisten eri tuotantolaitosten ja teollisuusalojen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on vähentää ja minimoida kemiallisia riskejä.

Mitä kaikkea valikoimastamme löytyy, josta voisi sinuule olla avuksi puhtaanapidossa.

Näyttöohjaimien puhtaanapitoon

Antistaattinen puhdistusaine puhdistaa teollisuuden kosketusnäyttöohjaimet, mutta toimii myös yleispuhdistusaineena muun muassa metalli- ja maalatuille pinnoille. Antistaattinen vaikutus hylkii pölyä puhdistettavalta pinnalta, pitäen näytöt puhtaana pidempään.

Viemäreiden puhtaanapitoon

Biologinen viemärinpuhdistaja auttaa pitämään putkistot käyttökunnossa rasvoja sekä öljyjä tuhoavien mikro-organismien ja selluloosaa vastaan toimivien entsyymien avulla. Hajuja ja orgaanisia tukkeumia putkistoissa ja rasvasammioissa estävä tuote on suunniteltu mahdollistamaan sakokaivon tyhjentämisen harvemmin sekä suojaamaan viemäristöä korroosiolta.

Rasvalian poistoon

Kuivahöyrypesuri käyttöön sopiva Industrial Eco-Detergent-tiiviste on rasvanpoistoaine, joka sopii suurten pintojen ja koneiden, työkalujen ja pintojen nopeaan, turvalliseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Tuote sopii erityisesti materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, muovin lasin ja keraamisien puhdistukseen. Tuote sopii loistavasti päivittäiseen pintojen puhdistukseen erityisesti teollisuusrasvasta ja öljypohjaisesta liasta.

Hapettumien ja kalkkikertymien poistoon

Acid Industrial Cleaner Zero on 3-in-1 tiiviste, joka poistaa hapettumien, kalkkikertymien lisäksi myös rasvaa. Tuote tarjoaa samalla käyttökerralla väliaikaisen suojan (fosfaatti) metallin hapettumista tai ruostumista vastaan. Tuote valmistelee pinnat maalausta varten poistamalla rasvat ja hapettumat sekä puhdistaa koneet, laitteet ja mekaaniset osat, jotka ovat joutuneet kosketuksiin veden ja vaativien sääolosuhteiden kanssa.

Monipuolista ja tehokasta lian- ja rasvanpoistoa kaikille pinnoille

Suosituin tuotteemme Entsymaattinen yleispuhdistaja poistaa tehokkaasti orgaanisen rasvan ja vaikeankin lian. Kaikille pinnoille ja materiaaleille sopiva tuote on loistava käyttövalmis puhdistusaine, myös tahranpoistoon tekstiileistä. Tuote on suunniteltu nopeuttamaan puhdistusta

Elintarviketeollisuuden puhtaanapitoon

Teollisen rasvanpoistoon ja rasvanpoistoon suurilta alueilta suunniteltu Yleispesuainetiiviste elintarviketeollisuuteen on suunniteltu erityisesti käytettäväksi juuri elintarviketeollisuuden puhtaanapidossa. Tuotteen omaava NSF-sertifikaatti takaa tuotteen turvallisuuden. Tuotteeseen on valittu ympäristöystävälliset ainesosat, jotka toimivat tehokkaasti säästäen tuotetta ja puhdistukseen käytettävää aikaa.

Puhtautta ja korroosion estoa

Ecosolvent Zero on teollinen liuotin, joka ei sisällä terveydelle vaarallisia ainesosia, puhdistamiseen, rasvanpoistoon ja mekaanisten valmistusprosessien aikana syntyneiden jälkien poistoon. Tuote sisältää korroosiota estäviä ainesosia auttaen pidentämään puhdistettavan materiaalin käyttöikää. Tuote korvaa kaikki perinteiset vaaralliset sekä myrkylliset teolliset rasvanpoistajat.

Valikoimastamme löytyvät teollisuuspuhdistusaineet ovat ammattikäyttöön kehitettyjä tiivisteitä, jotka tehoavat haastavavimpaankin likaan. Tuotteiden biologinen ominaisuus tekee pesuaineista turvallisia niin puhdistettavalle materiaalille kuin myös tuotteita käyttävälle.

Edellinen Hyvä hygienia on osa huippuravintolan laatua
Seuraava Asiakaskokemuksena: Entsymaattinen yleispuhdistaja