Jatka tietoihin
Suihkuta befree pure

Hajunpoisto ja neutralointi erilaisissa ympäristöissä

Mies neutraloi pukuhuoneen hajuja befree purella

Hajujen poistoon ja neutralointiin tarkoitettuja aineita käytetään vähentämään epämiellyttäviä tuoksuja erilaisissa ammattiympäristöissä. Hajunpoisto tuotteet ovat korvaamattomia ammattiympäristöissäHajunpoisto- ja neutralointituotteiden rooli on korvaamaton monissa ammattiympäristöissä, joissa epämiellyttävät hajut voivat vaikuttaa tilojen viihtyvyyteen ja asiakkaiden kokemukseen. Olipa kyseessä sitten julkinen WC-tila, odotushuone, päiväkoti, joukkoliikenneväline kuten linja-auto, parkkihalli tai jätehuoltopiste tms. Turvalliset ja tehokkaat hajunpoisto- ja neutralointituotteet ovat välttämättömiä.


On tärkeää valita tuotteita, jotka tarjoavat tehokkaan hajunpoiston ilman voimakkaita tuoksuja, jotka voivat olla häiritseviä tai jopa haitallisia. Ammattiympäristöissä etenkin sairaala ja muissa terveydenhuollon kohteissa suositaan usein hajunpoisto- ja neutralointituotteita, jotka ovat hajuttomia tai miedosti hajustettuja, jotta ne eivät kilpaile tilojen luonnollisen ilmanlaadun kanssa.

Biologiset hajunpoistoaineet hyödyntävät mikro-organismeja

Ammattikäyttöön on tarjolla erityisesti pitkäkestoiseen hajunpoistoon suunniteltuja tuotteita. Befree Pure on yksi näistä. Se sisältää turvallisia mikrobeja, jotka hajottavat erilaisia orgaanisia hajunlähteitä. Säännöllisen käytön myötä tuote poistaa hajuja tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.


Kenties yksi tutuimmista hajujen neutralointiin kehitetyistä tuotteista on aerosoli suihke, jota moni on tottunut käyttämään myös omassa kodissaan. Befree Pure on kuitenkin ekologisempi vaihtoehto aerosolisuihkeelle.  Tämä mikrosuihkepäinen tuote on ekologisempi ja turvallisempi vaihtoehto, sillä se ei sisällä muita, jopa haitallisia kemikaaleja, jotka voivat päästä huoneilmaan.

Befree Pure hajunpoistaja on tahraamaton mikrosuihke, jota voi käyttää niin huoneilmaan kuin tekstiileille. Pure on biologinen tuote, joka on valmistettu hajunpoistoon tarkoitetuilla entsyymeillä ja mikrobeilla. Orgaaniset hajunpoistoaineet ja trooppiset esanssit estävät ja neutralisoivat nopeasti epämiellyttäviä hajuja. Se neutraloi esimerkiksi tupakanhajun ja ruoan tuoksun, jättäen tilalle hetkellisesti miedon raikkaan tuoksun, joka lopulta haihtuu pois.

Puhtaus on paras hajunpoistaja

Säännöllinen ja perusteellinen puhdistus poistaa likaa, pinttymiä, saostumia, roskia ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat olla hajun lähteitä. Kun nämä epäpuhtaudet poistetaan asianmukaisilla puhdistusaineilla ja -välineillä, usein myös epämiellyttävät hajut häviävät. Monet ammattikäyttöön tarkoitetut puhdistusaineet, kuten esimerkiksi yleispesuaineeksi/tehopesuaineeksi suunniteltu Befree Smart, sisältää myös hajunsyöjää, joka auttaa jättämään käsitellyt pinnat raikkaaksi.

Hajunpoisto ja neutralointi ammattiympäristöissä edellyttävät monipuolisia lähestymistapoja ja jatkuvaa huolenpitoa tilojen puhtauden ylläpitämiseksi. Käyttämällä yllä mainittuja menetelmiä ja käytäntöjä ammattilaiset voivat varmistaa, että tilat pysyvät miellyttävinä ja terveellisinä sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

Valitse ammattikäyttöön tarkoitetut hajunpoisto- ja neutralointituotteet huolellisesti ottaen huomioon niiden tehokkuus, turvallisuus sekä sopivuus käsiteltäville pinnoille ja ympäristölle. Oikean tuotteen avulla voit luoda miellyttävän ja terveellisen ympäristön niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.
 
Seuraava Ikkuna ja lasipintojen puhdistus