Jatka tietoihin

Asiakastarina: Ravintola Backas

Ravintola Backas – monipuolista toimintaa ja siivousta

Lauri Kaivoluoto on ollut ravintola-alalla jo yli 10 vuotta. Hän on perustanut muun muassa Ravintola Backaksen ja toiminut keittiömestarina useissa eri ravintoloissa.

Halusimme tehdä asiakastarinan hänen yrityksestään, sillä hänen ravintolatoimintansa on monipuolista ja tuotteemme ovat vaihtelevasti erilaisten haasteiden edessä. Toimintaan kuuluu tilausravintola, kesäkahvila ja tapahtumakeskus.

Lauri on ihastunut tuotteisiimme, ja halusikin lähteä suosittelemaan käyttämiään tuotteita muillekin ammattilaisille. Lauri ja hänen kollegansa käyttävät Eko Eko Shopin tuotteita neljässä eri toimipisteessä. Tuotteita käytetään myös catering-palveluissa, eli aina kodeista vuokratiloihin.

Käytössään Laurilla on ollut Smart-entsymaattinen yleispuhdistaja, Elintarviketeollisuuden Ekopuhdistaja sekä uutuutemme Allergeeneja poistava Rasvanpoistaja.

Ympäristöystävällisyys on Laurille tärkeää, ja hän haluaa hänen ravintolatoimintansa olevan mahdollisimman puhdasta ja ekologista. Hän kokee myös tärkeäksi tarjota allergisille ja hajuherkille asiakkaille turvallinen palvelu. Asiakkaat saattavat kysyä käytettävistä puhdistusaineista, sillä ekologisuus on usein catering-asiakkaille (esim. hääpareille) tärkeää.

Smart-entsymaattista yleispuhdistajaa Kaivoluoto suosittelee päivittäiseen käyttöön. ”Smart puhdistaa ihan eri tavalla kuin aiemmat käyttämäni puhdistusaineet, on kyseessä sitten kaakaot ravintolan salissa tai vaikeat rasvat keittiössä.” Parhaiksi ominaisuuksiksi Lauri mainitsee tehokkuuden ja vaivattomuuden. "Ei tarvitse miettiä mitä käyttää eri tilanteissa. Tuote on riittoisa, jos vertaa muihin tuttuihin suihkeisiin. Pieni määrää riittää."

Elintarviketeollisuuden ekopuhdistajaa Lauri on käyttänyt lattioiden pesuun. "Tuote on todella riittoisa, meillä kuluu noin kolme 10 litran kanisteria vuodessa. Puhdistusaine on tehokas, likaista lattiaa ei tarvitse pestä montaa kertaa.” Ekopuhdistaja on myös ollut apuna metsästyksessä, kun peuran tai hirven ruhoista tulee verta, jota on todella haastava puhdistaa. Laurin mielestä tämä on parempi aine lattioille kuin hänen aiemmin käyttämänsä.

Tuotteet toimivat erityisesti myös cateringissa, kun ei tarvitse miettiä, että pilaa kenenkään tasoja. Kotitalouksiin sopivat ja vaarattomat aineet ovat helppo työkalu. Hajusteettomuus on plussaa, koska tuotetta ei tarvitse pestä pois hajusteiden takia.

Atooppiselle iholle Smart on ollut paljon parempi kuin aiemmat Laurin käyttämät raskaammat puhdistusaineet, jotka ovat olleet iholle ärsyttäviä. Lauri on käyttänyt tuotteitamme nyt muutaman vuoden, eikä hänen ihonsa ole reagoinut pesuaineisiin samalla tavalla kuin ennen – näitä on siis huomattavasti kivampi käyttää.

Ravintola-alan ammattilaiset joutuvat pesemään käsiään ja pintoja koko ajan, joten on mieletöntä voida käyttää samaa ja turvallista tuotetta moneen eri käyttötarkoitukseen.

Laurin mielestä myös Eko Ekon nopea toimitus on iso plussa, ja asiakaspalvelun tai myynnin kanssa asiat sujuvat aina mutkattomasti! Uutuutemme DD4146 Allergeeneja poistava tuote on myös ollut hyvä. Rasvanpoistoteho on Laurin mielestä samaa luokkaa kuin Smartissa. Tätä hän aikoo hyödyntää erityisesti tilanteissa, jossa mennään asiakkaan kotiin tekemään cateringia. Jos asiakkailla on vaikeita allergioita, on tämä tuote siihen hyvä apu.

Kiitos Lauri, kun luotat tuotteisiimme ja saamme tehdä yhteistyötä kanssasi!

Ps. Kannattaa käydä tutustumassa Backaksen ihaniin palveluihin!

https://ravintolabackas.fi/