Jatka tietoihin

Deli Hyle

Deli Hyle Oy

Deli Hylé tarjoaa asiakkailleen arkeen ja juhlaan helppoja ratkaisuja.

Aiemmin meillä tuli myös sekaannusta, kun erilaisia puhdistusaineita oli useita erilaisia. Toisinaan tapahtui kemiallisia reaktiota, kun väärät aineet joutuivat kosketukseen keskenään. Nyt tilanne on paljon selkeämpi, kun on vain yksi turvallinen puhdistusaine. Erityismainintana voisin vielä sanoa, että lehtivihreä lähtee lattialta tosi hyvin. Voin suositella Eko Ekon tuotteita kaikille ammattikeittiöille, jotka haluavat tehokkaita orgaanisia puhdistusaineita ilman kemikaaleja, Hyle toteaa.

Elintarviketeollisuudessa puhtaus on keskiössä.

 

Juuri kääreistä otettu patonki odottelee ensimmäistä puraisua toimistotyöntekijä Nooran käsissä torstain lounastauolla. Ennen Nooran käsiin ja kauppaan päätymistä patonki on koottu ja pakattu Deli Hylen tuotantotiloissa, jossa valmistetaan päivittäin kaikkea salaateista patonkeihin. Puhtaus tuotantotiloissa on kaiken a ja o, kun puhutaan elintarviketeollisuudesta ja tuoteturvallisuudesta.

 

Elintarviketeollisuuden yleispuhdistusaine kimaltelee Deli Hylen tuotantotilojen teräspöytien pinnoilla. On aika puhdistaa päivän työn jäljet ja valmistautua seuraavien herkkujen kokoamiseen. Puhtaat tuotantotilat takaavat sen, että tuotteet säilyvät pitkään ja ovat turvallisia loppuasiakkaalle. Deli Hyle on luottanut Eko Ekon tuotteisiin kohta kahden vuoden ajan.

 

- Puhdistusaineet ovat erittäin tehokkaita ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Meidän täytyy toki desinfioida linjastot höyrypesurin kanssa tavallisen pesun lisäksi, koska laboratoriotestit vaativat tällä alalla sitä. Jos vertaan Eko Ekon tuotteita tavallisiin puhdistusaineisiin, niin ne eivät ole niin vaarallisia. Henkilökunnan turvallisuus on minulle tietenkin tärkeysjärjestyksessä kärkisijoilla, kertoo neljä henkilöä työllistävän Deli Hylen toimitusjohtaja Jarno Hyle.

 

Grilli on kuuma ja kebabin tuoksu leijuu Deli Hylen tiloissa, kun patonkien herkullinen täyte paistetaan kypsäksi. Rasvaisia raaka-aineita paistettaessa syntyy aina roiskeita ja likaa, eikä ammattikeittiössäkään ole keksitty taikakeinoja tämän tosiasian poistamiseen. Jokainen kotona rasvaa pinnoilta poistanut tietää, että mikä tahansa puhdistusaine ei saa likaa irrotettua. Deli Hylessä kebabin ja muiden raaka-aineiden rasvajäämät poistetaan koneista entrymaattisella yleispuhdistusaineella.

 

Entsymaattisen yleispuhdistusaineen lisäksi Deli Hylen tuotannon päivittäisessä käytössä on elintarviketeollisuuden yleispuhdistusaine, jota käytetään isojen pintojen, kuten lattian ja pöytäpintojen puhdistuksessa. Jokainen kauppoihin toimitettu patonki on kosketuksessa tasopintaan ennen kauppaan päätymistä, joten pintojen täytyy olla putipuhtaat.